Calculate your return

×

Investment Projects

Frontpage

About Us

Our Approach

News

Contact

Sustainability Related Disclosures

The Many company logo

News

Click me!

Om oss

Selected Group Sverige ger privata investerare tillgång till alternativa investeringar i grön energi, grön infrastruktur och fastigheter som normalt är reserverade för institutionella investerare. Selected Group Sverige är en del av Selected Group Danmark.

Ta emot information
Få en broschyr med nyckeltal och information om dina investeringsmöjligheter genom Selected Group Sverige.
Phone

Vilka är vi?

Selected Group Sverige grundades som en del av Selected Group med säte i Danmark. Selected Group är en investeringsgrupp som ger privata investerare unik tillgång till att investera i alternativa tillgångsklasser som fastigheter, sol, vind och grön infrastruktur. Investeringsmöjligheter som vanligtvis är reserverade för institutionella investerare.

På Selected Group har vi gedigen kompetens och erfarenhet av alternativa investeringar, vilket är din garanti för att vi erbjuder de mest attraktiva projekten på marknaden till de bästa villkoren för dig som investerare.

Investeringarna görs i operativa alternativ som löpande genererar avkastning till dig som investerare. Vi hittar de bästa projekten på marknaden med attraktiv avkastning som också ger dig möjlighet att investera hållbart i den gröna omställningen.

Selected Group Sverige är registrerad som förvaltare av alternativa investeringsfonder hos den svenska Finansinspektionen.

Minsta investering hos Selected Group Sverige är 2.000.000 SEK.

Få en kostnadsfri genomgång av din investering
Boka ett icke-bindande möte med oss för att diskutera dina möjligheter, optimering och avkastning. På 30 minuter pratar vi om dina behov och hur du kan optimera din portfölj på bästa möjliga sätt.
Phone

About

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Information

Policies

Sustainability Related Disclosures

Annual reports

Green bonds - terms and conditions

Company description and articles of association

Registration certificate

Investment projects

Contact