Calculate your return

×

Investment Projects

Frontpage

About Us

Our Approach

News

Contact

Sustainability Related Disclosures

The Many company logo

News

Click me!
Hero

RegEnergy

Newsroom

Ta emot information
Få en broschyr med alla nyckeltal och information om investeringsfonden Selected RegEnergy
Phone

WA3RM rekryterar ny hållbarhetschef

Pressmeddelande - 29 augusti 2022

WA3RM anställer Jack Fraser som hållbarhetschef. Han kommer närmast från Thule Group, där han varit global hållbarhetsspecialist. I sin tidigare konsultkarriär har Jack jobbat för bland annat Carlsberg och Bisagni Environmental Enterprise. Jack Fraser har en mastersexamen inom Environmental Management and Policy från Lunds Universitet.

- Om man som jag brinner för hållbarhet så finns det inget bättre än arbeta på ett riktigt impactföretag, där hållbarhet är själva affärsmodellen. Så jag ser verkligen fram emot att börja på WA3RM, säger Jack Fraser.

WA3RM är inne i en snabb tillväxtfas med ett flertal Regenergyprojekt under utveckling och planering runt om i Sverige. Tidigare i år togs det första spadtaget för Regnergy Frövi för produktion av tomater och jätteräkor och i juni presenterades planerna på Regenergy Gällivare, där stora mängder spillvärme från Hybritteknologin kommer att kunna möjliggöra en unik livsmedelsproduktion inom några år.

- Vi både vill och måste hålla högsta kvalitet i vårt hållbarhetsarbete. Med Jacks erfarenhet från en global organisation få vi ännu mer kraft att utveckla våra projekt och fortsätta vara en viktig pusselbit i den nödvändiga gröna omställningen av industrin, säger Thomas Parker, vd WA3RM AB.

Jack Fraser börjar som hållbarhetschef på WA3RM i mitten av oktober.

Läs den ursprungliga artikeln här

About

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Information

Policies

Sustainability Related Disclosures

Annual reports

Green bonds - terms and conditions

Company description and articles of association

Registration certificate

Investment projects

Contact