Calculate your return

×

Startsida

Om oss

Selected RegEnergy

Vår strategi

Events

Nyheter och kunskap

Kontakt och team

The Many company logo

Click me!
Hero

RegEnergy

Newsroom

Få information skickad
Få tillsänd en broschyr med information om investeringsfonden Selected RegEnergy
Phone

WA3RM stärker projektorganisationen med fler utvecklingsingenjörer

Publicerad den 6 oktober 2022

WA3RM är inne i en snabb tillväxtfas där ett flertal cirkulära projekt i industriell skala är under utveckling och konstruktion. För att ytterligare stärka projektorganisationen anställer WA3RM två erfarna utvecklingsingenjörer. Marie-Pierre Echavidre kommer att driva projektutveckling inom industriell återvinning och Oliver Ottvall kommer att arbeta med projektutveckling inom vattenbruk.

- Jag är oerhört nöjd över att kunna välkomna Marie-Pierre och Oliver till oss på WA3RM. Vårt projektportfölj växer snabbt så vi behöver verkligen förstärkning av medarbetare som kan bidra med såväl gedigen erfarenhet som en passion att skapa impact. Med Marie-Pierre och Oliver får vi två kompetenta projektledare som kan hjälpa oss att hålla den takt vi vill och behöver, säger Thomas Parker, vd WA3RM AB.

Tidigare i år togs det första spadtaget i Frövi i Lindesbergs kommun för produktion av tomater och jätteräkor med start under 2023 och i juni presenterades planerna på ett liknande projekt i Gällivare, där stora mängder spillvärme från Hybritteknologin kommer att kunna möjliggöra en unik livsmedelsproduktion i arktisk miljö inom några år.

- Jag vill arbeta på ett snabbväxande företag med starka värderingar och där känner jag att WA3RM, med det driv och ambitiösa hållbarhetsmål som vi har, passar perfekt. Nu vill jag bara sätta igång och skapa impact, säger Marie-Pierre Echavidre.

- Min förhoppning är att kunna bidra till den fortsatta utvecklingen av svenskt cirkulärt vattenbrukssystem i en mer industriell skala, vilket i framtiden även blir applicerbart i andra länder. Resultatet blir mer närodlat och närproducerat, men öppnar även upp möjligheten till att introducera nya hållbara arter på marknaden, säger Oliver Ottvall.

Marie-Pierre Echavidre har en master i Eco-Design and Materials Enginnering från Ecole des Mines d’Alès i Frankrike och har under de senaste åtta åren arbetat som projektledare. Hon kommer från en tjänst som end-to-end projektledare på Alfa Laval. 

Oliver Ottvall har en master i akvatisk ekologi, akvatisk vetenskap och teknologi, och kommer närmast från en tjänst som miljökonsult på Ramböll.

Läs den ursprungliga artikeln här

Om Selected Group Sverige

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vår strategi

Nyheter och kunskap

Team

Information

Legal

Hållbarhetsrelaterade upplysningar

Årliga rapporter

Finansinspektionen

Gröna obligationer - villkor och bestämmelser

Företagsbeskrivning och bolagsordning

Registreringsbevis

Investeringsprojekt

Selected RegEnergy

Kontakta oss

LinkedIn

Facebook

YouTube