Calculate your return

×

Startsida

Om oss

Selected RegEnergy

Vår strategi

Nyheter och kunskap

Kontakt och team

The Many company logo

Click me!
Hero

RegEnergy

Newsroom

Få information skickad
Få tillsänd en broschyr med information om investeringsfonden Selected RegEnergy
Phone

"Green Bond"-ramverk på 70 miljoner euro säkrat för byggfinansiering av RegEnergy-projekt

6 oktober 2023

Vår investering i den gröna infrastrukturfonden WA3rm Regenergy Developer Fund 1 fortsätter att utvecklas positivt, både när det gäller byggandet av det underliggande projektet i Frövi, Sverige, och när det gäller att säkra projektets mellanfinansiering.

För detta ändamål har utvecklings- och byggfinansieringen nu slutligen säkrats för projektbolaget RegEnerg Frövi AB genom utfärdande av företagsobligationer med fast ränta till professionella investerare. Finansieringen är den första rundan av projektets byggfinansiering, där de första 25 miljoner euro i obligationer nu har emitterats, av den totala ramen på upp till 70 miljoner euro.

Obligationerna har mottagits väl av den professionella investerarmarknaden och visar bland annat på projektets starka referenser som ett finansiellt attraktivt och hållbart investeringsfall.

Obligationerna är registrerade genom den svenska värdepapperscentralen Euroclear Sweden.

Selected Group har biträtts finansiellt av Vinga Group i Sverige och juridiskt av DLA Piper i Danmark i samband med denna obligationsemission för finansiering av byggnationen i Frövi.